Brasserie St-Jean

Waversebaan 157
3050 Oud-Heverlee

work pref 016 47 27 00

fax 016 47 27 01

Brasserie St-Jean

Kerstdiner & Afhaalgerechten

 

Kerstmenu in onze brasserie

Aperitief van het huis
~
Risotto met gebakken zeebaars
~
Pompoen-wortel-tomatensoep
~
Kalfsoester, gratin van groeneasperges,
Grand veneur saus en
peterselieaardappel
~
Kerstfantasie van de chef

 

SCROL VERDER VOOR DE AFHAALGERECHTEN

 

De gerechten en buffetten kan men afhalen

op 24, 25, 31 december en 1 januari

tussen 12.00 en 16.00 uur.

 

Alle buffetten zijn handig verpakt.

Koud buffet

– Vanaf 2 personen voor 27,50 euro p.p. –

Geroosterde zalm

Gerookte zalm

Gerookte forel

Terrine van rivierkreeftjes

Gebakken scampi
~
Rosbief op zijn best

Pastei van everzwijn

Gehaktbrood met paprika

Gebakken kippenbilletjes

Varkenshaasje lekker gekruid
~
Aardappelsla, Italiaanse pasta, sla mix,

boontjes, tomaatjes, koude sausjes en broodjes

 

 

Kaasbuffet

Wij serveren een fijnproevers kaasbuffet vanuit Frankrijk,
alsook uit ons eigen land.

– Vanaf 2 personen –

Hoofdgerecht: 250gr. voor 9,50 euro p.p
Dessert: 150gr. voor 5,70 euro p.p.
~
Bio Bleu Belge (België)

Brie de Meaux (Frankrijk)

Keiems bloempje (België)

Tomme de Savoie (Frankrijk)

Pointu fermier (Frankrijk)
~
Dit wordt geserveerd met hoevebrood en hoeveboter.

 

De gerechten en buffetten kan men afhalen

op 24, 25, 31 december en 1 januari

tussen 12.00 en 16.00 uur.

 

Afhaalmenu’s tijdens de feestdagen

Voorgerechten

Tomaat gevuld met grijze garnalen € 14,90
Gerookte zalm Belle-vue € 12,90
Pastei van everzwijn mer uienconfituur € 12,90
Gestoomde zalm met Julienne sausje € 13,90
Scampi appel-curry (5 stuks) € 13,90
Kabeljauwfilet op Normandische wijze € 16,00

Soepen (per liter)

Pompoen-wortel -tomatensoep met verse balletjes €   7,30
Tomatensoep met verse balletjes €   7,30
Bretoense vissoep €   8,90

Hoofdgerechten

Kalkoenrollade met sinaasappelsaus € 14,90
Varkenshaasje met pepersaus € 15,50
Parelhoenfilet met portosaus € 15,70
Hertenfilet met wildsausje € 22,50
Zalmfilet met fijne groentjes € 18,50
Kabeljauwhaasje met witte wijn saus € 20,50
Kalfsoester grand-veneur € 19,50

Desserten

Tiramisu taart €   5,70
Verse fruitsla €   5,50
Chocomousse €   5,70
Kaastaart €   5,70
Dessertenbord €   7,90
Alle gerechten zijn handig verpakt.

Hoofdgerechten zijn voorzien van groenten en kroketten. De gerechten worden voorzien van een kleine handleiding.