Suggestie bieren & wijnen - St-Jean
Suggestie bieren & wijnen

Suggestie bieren & wijnen

Suggestie bieren & wijnen

Pink aperitivo

(Prosecco – Raspberry& Rhubarb tonic)

9,80
Gin Mare

(Gin Mare is de ‘Mediterrane Gin’ uit Spanje. De kruidige neus komt niet echt als een verrassing. Rozemarijn en olijven staan de jeneverbes met zijn tonen van lavendel- en dennennaalden bij)

14,90
Sportzot 0,0% 4,50
Bruin huisbier van het vat 4,20
Wit: Auvigue Macon-Fuissé

(In de neus aroma’s van steenfruit en appel, in combinatie met minerale tonen. In de mond soepel en rond. Een typische vette Chardonnay. Perfect bij gestoomde vis en zeevruchten)

Glas
Fles

6,30
31,00
Rosé: Chateau de Berne UP

(Abrikoos in een hoofdrol qua aroma met een licht fruitig-krokante mond en droge citrus en een lichte kruidigheid als finale. Combineer deze wijn best met lichte bbq-gerechten, zeevruchten, gerechten met rauwe tomaten, rodecurryschotels, pasta en goed gezelschap)

Glas
Fles

6,50
37,90
Rood: Matsu El Recio,Toro

(Deze wijn met zeer beperkte oplage wordt volgens biodynamische technieken gemaakt met druiven van 70 tot 90 jaar oude wijnstokken. De wijn is een volle, rode wijn met veel finesse en met een intens aroma van geroosterde hazelnoten, chocolade, nougat, venkel, zwart fruit en vanille. Combineer met stoofgerechten, lamsvlees, eend, winter-groenten, wild of gegrild vlees)

Glas
Fles

8,60
47,00